Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Voorlichtingsbijeenkomst master Filosofie van Cultuur en Bestuur

23 januari 2023 @ 16:00 - 17:30

Altijd al nieuwsgierig geweest naar filosofie en op zoek naar een unieke master? Kom langs en ontmoet de filosofen van de master Filosofie van Cultuur en Bestuur aan de VU. Maak kennis met de docenten, krijg informatie over de vakken en ervaar wat er nodig is om zelf filosoof te worden.

Op maandag 23 januari vanaf 16.00 zullen dr. Ad Verbrugge, dr. ir. Emanuel Rutten en prof. dr. Govert Buijs een inkijkje geven in de master Filosofie van Cultuur en Bestuur. Ze zullen ingaan op de structuur, doelen en inhoud van de studie. Ook is er tijdens de sessie de mogelijkheid om vragen te stellen. Aanmelden voor deze informatiesessie kan heel eenvoudig door dat aan ons te laten weten middels een e-mail op onderstaande e-mailadres.

De bijeenkomst vindt plaats in het 3D-gebouw op de campus van de VU aan de De Boelelaan 1105. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de bijeenkomst fysiek bij te wonen (wat we wel ten zeerste aanraden!), laat dat ook aan ons weten, dan kan een Zoomverbinding geregeld worden.

Meeloopcolleges
Daarnaast bieden we ook dit jaar geïnteresseerde studenten de mogelijkheid om een college bij FCB mee te lopen. Op dit moment zijn de studenten bezig met een intensief vak waarin Hegels Objectieve Geest gelezen wordt, maar in periode 4 en 5 zijn er vakken die een meer toegankelijk inkijkje in FCB kunnen bieden.

Heb je interesse om een college mee te doen, laat dat dan vooral aan ons weten. Ook voor andere vragen kun je ons altijd bereiken via centrum.ethos@vu.nl.

Gegevens

Datum:
23 januari 2023
Tijd:
16:00 - 17:30

Locatie

Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
Amsterdam, 1081 HV Nederland
+ Google Maps
Website:
www.vu.nl