DE VRIJE UNIVERSITEIT

De Vrije Universiteit Amsterdam is een maatschappelijk betrokken onderzoeksuniversiteit, in het hart van het internationale zakencentrum de Zuidas.

DE FILOSOFISCHE SCHOOL NEDERLAND

De Filosofische School Nederland brengt filosofie, wetenschap en samenleving dichter bij elkaar, met als doel het bevorderen van wijsheid in cultuur, bestuur en wetenschap.

BETER ONDERWIJS NEDERLAND

Het zo goed mogelijk tot bloei laten komen van de potenties van leerlingen en studenten door gedegen vakinhoudelijke en algemene vorming is waar BON voor staat.

DE NIEUWE WERELD

De Nieuwe Wereld is een online platform dat mensen uit verschillende disciplines en maatschappelijke sferen bij elkaar brengt om na te denken over de grote veranderingen van deze tijd.

BRAINWASH FESTIVAL

Tijdens het Brainwash Festival confronteren invloedrijke denkers uit binnen- en buitenland je met de belangrijkste wetenschappelijke, maatschappelijke en persoonlijke uitdagingen van onze tijd.

FREEDOMLAB

FreedomLab is een denktank die onderzoek doet naar de toekomst van technologie, economie, politiek en samenleving.

CLUE+ VU

CLUE + is het interfacultair Onderzoeksinstituut voor Cultuur, Cognitie, Geschiedenis en Erfgoed van de Vrije Universiteit Amsterdam.

THE SCHOOL OF LIFE

The School of Life is een internationale organisatie die mensen helpt om meer voldoening uit het leven te halen – zowel persoonlijk als professioneel – met behulp van inzichten uit de filosofie, psychologie en kunsten.

COMENIUS

Programma's voor executives op het gebied van Visie & Leiderschap.

DASYM INVESTMENT STRATEGIES

Dasym Investment Strategies is een door onderzoek gedreven investeringsmaatschappij gevestigd in de buurt van Amsterdam.

HUMAN

Human maakt programma’s die het hart raken en om het hoofd vragen. Wars van populisme, onnadenkendheid en effectbejag. Human streeft naar betrokkenheid en duurzaamheid in zijn relaties en producten. Daarbij beperkt Human zich tot waar hij goed in is: documentaire, drama en debat.

POLICY RESEARCH CORPORATION

Oplossingen op topniveau voor strategie, beleid en organisatie.

SOCIRES

Socires (Societas et Responsibilitas) is een onafhankelijke denktank met als missie: bezinning op cultuur en samenleving. Wij zetten ons in voor een samenleving waarin mensen, hun relaties en de leefomgeving (ecologie, bestuur en instituties) kunnen bloeien.

STICHTING BEROEPSEER

stichting Beroepseer komt op voor het belang van professionaliteit en beroepseer. Dat doen wij als kennisinstituut en netwerkorganisatie.

HOGESCHOOL ROTTERDAM

Hogeschool Rotterdam biedt ruim 80 bacheloropleidingen en Associate-degreeprogramma's aan.