Heb je interesse in de master Filosofie van Cultuur en Bestuur en zou je graag sfeer komen proeven? Er zijn meerdere mogelijkheden om een onderwijsbijeenkomst bij te wonen.

Filosofisch Actueel Gesprek 
Een vast onderdeel van onze masteropleiding Filosofie van Cultuur en Bestuur is het Filosofisch Actueel Gesprek. Studenten en staf komen om de week samen om een actueel thema te beschouwen (met uitzondering van vakantie en tentamenweken telkens op dinsdagen van 16.00-18.00 uur). Geïnteresseerden kunnen op verzoek hierbij aanwezig zijn om een indruk te krijgen van de opleiding en de staf. Er wordt dan vooraf informatie gegeven over het onderwerp ter voorbereiding van deze bijeenkomst. In de agenda tref je overzicht van de bijeenkomsten en het materiaal dat besproken zal worden. Om je aan te melden stuur je een mail naar centrum.ethos@vu.nl.

College bijwonen
Geïnteresseerden kunnen op verzoek ook een college bijwonen. Welke colleges er worden gegeven en een korte weergave van de inhoud staat in de Studiegids van de VU.
Het geniet de voorkeur om een eerste college van een reeks te kiezen. Kijk voor de actuele agenda van de opleiding hier.