De eerstvolgende voorlichtingen zijn op maandag 23 januari en zaterdag 11 maart. 

Ad Verbrugge en Emanuel Rutten zullen gezamenlijk een kort proefcollege verzorgen. Hierdoor krijg je een beeld van wat je kunt verwachten van de studie FCB.

Om je in te schrijven voor één van deze sessies e-mail naar centrum.ethos@vu.nl. 

Filosofisch Actueel gesprek bijwonen?
Een vast onderdeel van onze masteropleiding Filosofie van Cultuur en Bestuur is het Filosofisch actueel gesprek. Studenten en staf komen om de week samen om een actueel thema te beschouwen  Geïnteresseerden kunnen op verzoek hierbij aanwezig zijn om een indruk te krijgen van de opleiding en de staf. Er wordt dan vooraf informatie gegeven over het onderwerp ter voorbereiding van deze bijeenkomst. Meld je hier aan!

College bijwonen
Geïnteresseerden kunnen op verzoek een college bijwonen. Welke colleges er worden gegeven en een korte weergave van de inhoud staat in de Studiegids van de VU.
Het geniet de voorkeur om een eerste college van een reeks te kiezen. Het rooster van de colleges kan worden ingezien op rooster.vu.nl. Meld je hier aan!

In het voorjaar van 2023 worden er bij verschillende vakken een aantal meeloop-colleges georganiseerd. Ga naar evenementen voor meer informatie.

Kijk voor de actuele agenda van de opleiding hier.