Interesseborrel
Op donderdag 1 februari vanaf 16.00 uur zullen dr. Ad Verbrugge, dr. ir. Emanuel Rutten en prof. dr. Govert Buijs een inkijkje geven in de master FCB. Ze zullen ingaan op de structuur, doelen en inhoud van de studie. De infosessie vindt plaats in het hoofdgebouw, Forum 3 op de campus van de VU aan de De Boelelaan 1105 en zal ongeveer een uur tot anderhalf uur duren. Iedereen is welkom binnen te lopen.

Inloopspreekuur
Ook zal er op dinsdag 9 januari een inloopspreekuur plaatsvinden voor specifiekere vragen rondom de masteropleiding. Deze zal tussen 15:00 en 17:00 uur plaatsvinden op Centrum Ethos (HG11A48). Aanmelden hiervoor kan via centrum.ethos@vu.nl.


Master Open Dag 2024
Op 9 maart zal de Master Open Dag van de Vrije Universiteit plaatsvinden. Hierbij zullen ook presentaties worden gegeven van de master Filosofie van Cultuur en Bestuur. Tijdens deze dag krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten van de masteropleiding.
Voor meer informatie, bezoek de pagina: https://vu.nl/nl/agenda/2024/masterevent. Registreren hiervoor zal medio februari kunnen, dus houdt het in de gaten via de vu-site!

Filosofisch Actueel gesprek bijwonen?
Een vast onderdeel van onze masteropleiding Filosofie van Cultuur en Bestuur is het Filosofisch actueel gesprek. Studenten en staf komen om de week samen om een actueel thema te beschouwen  Geïnteresseerden kunnen op verzoek hierbij aanwezig zijn om een indruk te krijgen van de opleiding en de staf. Er wordt dan vooraf informatie gegeven over het onderwerp ter voorbereiding van deze bijeenkomst. Meld je hier aan!

College bijwonen
Geïnteresseerden kunnen op verzoek een college bijwonen. Welke colleges er worden gegeven en een korte weergave van de inhoud staat in de Studiegids van de VU.
Het geniet de voorkeur om een eerste college van een reeks te kiezen. Het rooster van de colleges kan worden ingezien op rooster.vu.nl. Meld je hier aan!

Kijk voor de actuele agenda van de opleiding hier.