Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Masterclass: Haroon Sheikh over Nietzsche

6 mei 2017 @ 10:00 - 12:30

€44

“Ik ben geen mens. Ik ben Dynamiet.”

De belangrijkste taak van de filosofie was volgens Nietzsche om ons te leren wie we kunnen zijn. We moeten niet genoegen nemen met een middelmatig leven, maar geweldig worden!

Bijna niemand die in aanraking komt met het werk van Friedrich Nietzsche blijft onaangetast. Hij zet je aan om met kracht te leven. HIj laat je inzien hoeveel mensen slaapwandelend leven en waarom het noodzakelijk is om daar wat aan te doen.

De filosoof en meesterverteller Haroon Sheikh kan de betekenis van de ideeën van Nietzsche als geen ander overbrengen. Hoe hangen het leven en denken van deze filosoof samen? Wat bedoelde hij met slavenmoraal, übermensch en de dood van God? En waarom zijn zijn levenslessen over creativiteit, wilskracht en zelfoverwinning niet alleen zeer actueel, maar zelfs onmisbaar in onze tijd?

Maar deze masterclass is meer dan alleen een theoretische introductie van de overrompellende ideeën van Friedrich Nietzsche. Aan de hand van zijn ideeën neem je ook je eigen leven onder de loep. Wat kan jij doen om nog sterker te worden? Hoe zorg je ervoor dat je nooit meer over je heen laat lopen?

Je verlaat deze class als een ware übermensch (in de originele betekenis van Nietzsche natuurlijk)!

Gegevens

Datum:
6 mei 2017
Tijd:
10:00 - 12:30
Kosten:
€44
Evenement Categorie:
Website:
http://www.theschooloflife.com/amsterdam/shop/classroom/masterclass-haroon-sheikh-over-nietzsche.html

Organisator

The School of Life
Website:
www.theschooloflife.com

Locatie

The School of Life
Frederiksplein 54
Amsterdam, Nederland
Website:
www.theschooloflife.com