Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Brainwash Festival 2018

27 oktober 2018 @ 13:00 - 22:30

Ook dit jaar verzorgt Centrum Èthos een programma op het Brainwash Festival. De volgende thema’s zullen besproken worden:

Het einde van globalisering?
Het proces van globalisering lijkt sinds enkele jaren op steeds meer weerstand te stuiten. De roep om grenzen neemt toe, nationalistische sentimenten spelen op en autoritaire leiders bepalen in toenemende mate het politieke landschap. Zijn deze ontwikkelingen slechts een tijdelijke rimpeling in de voortgang van het globaliseringsproces of wijzen zij op het einde van globalisering?
Met: Paul Scheffer, Haroon Sheikh, Erik Hendriks. Moderatie: Govert Buijs. (Frascati I, 15:50 – 16:30 uur, Nes 63, Amsterdam)

Burn-outs en de hypermoraal
Steeds meer jonge mensen worden de laatste jaren getroffen door een zogenoemde burn-out. Hoe kunnen we het maatschappelijke en culturele klimaat begrijpen waarin zo’n verschijnsel zich op deze schaal voordoet? Is er een verband met de hoge (morele) eisen die jongeren tegenwoordig aan zichzelf stellen?
Met Jelle van Baardewijk, Gabriël den Brink, Machteld van der Heuvel. Moderatie: Ad Verbrugge. (Frascati I, 17:00 – 17:40 uur, Nes 63, Amsterdam)

Gegevens

Datum:
27 oktober 2018
Tijd:
13:00 - 22:30
Evenement Categorieën:
, , , ,
Website:
https://brainwashfestival.nl/

Organisator

Brainwash Festival
Website:
https://brainwashfestival.nl/