Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Voor de Ommekeer: The end of the world as we know it

5 februari 2017 @ 15:00 - 17:00

Op zondagmiddag 5 februari van 15.00 – 17.00uur wordt op Freedomlab Campus te Amsterdam de eerste bijeenkomst gehouden van het platform Voor de ommekeer, met initiatiefnemers Paul van Liempt en Ad Verbrugge. Deze middag gaan zij met vier gasten in gesprek over de huidige maatschappelijke, financieel-economische en geopolitieke uitdagingen, hoe we daar het beste op in kunnen spelen en welke rol technologie daarin kan hebben. Tafelgasten zijn Harald Benink (hoogleraar financiële economie), Eelco Dubbeling (directeur Nederlandse Vereniging van Banken), Marlies Dekkers (onderneemster en kunstenaar) en Rob de Wijk (hoogleraar internationale betrekkingen en voorzitter van Denktank Nationale Veiligheid).
Deze eerste bijeenkomst maakt deel uit van een reeks initiatieven vanuit het platform om mensen uit verschillende disciplines en maatschappelijke sferen bij elkaar te brengen om na te denken over de veranderingen die gaande zijn: wetenschappers, kunstenaars, journalisten, bestuurders en ondernemers.
Het platform Voor de ommekeer maakt deel uit van Centrum Èthos aan de Vrije Universiteit en wordt mede ondersteund door FreedomLab. Zie voor nadere informatie www.voordeommekeer.nl.

Luister het gesprek hier na op TXTRadio.

Gegevens

Datum:
5 februari 2017
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
http://www.voordeommekeer.nl/

Locatie

Freedomlab
Plantage Middenlaan 62
Amsterdam, 1018 DH Nederland
+ Google Maps
Website:
http://freedomlab.org/